Warning: file_get_contents(http://freegeoip.net/json/54.161.40.41): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/sattrave/public_html/bezrominga.com/lib/class.GeoIP.php on line 48
BezRominga | Usluge

Pozivi

Putuj, Razgovaraj, Uštedi!

TravelSIM je napredni callback servis. Birajte međunarodni broj sa vašeg telefona kao i obično. TravelSIM prihvata poziv, povezuje sa brojem koji je biran i vraća povratni poziv, povezujući dva broja. Ovo osigurava da poziv putuje isključivo preko naših partnerskih mreža, stvarajući do 85% uštede i osigurava visok kvalitet zvuka bez obzira gde se nalazite. Jednostavno.

Možete zvati bilo koju zemlju u jednakim iznosima koji zavisi od zemlje boravka! Na primer, ako putujete kroz Nemačku, ne plaćate ništa za dolazne pozive i samo 0,35 €/min za sve odlazne pozive. Nije bitno koju zemlju pozivate: SAD, Australiju, Nemačku...ili vašu zemlju, ili bilo gde drugde u svetu. Tu je i posebna stopa za odlazne pozive prema drugim TravelSIM brojevima 'Pozivi u mreži' u zemljama sa besplatnim dolaznim pozivima, tako da možete ostati u kontaktu sa vašim prijateljima bez obzira gde se nalaze za samo 0,19€/min.

TravelSIM će vam uštedeti i do 85% na sve odlazne pozive dok ste u inostranstvu. Dolazni pozivi su BESPLATNI u preko 120 zemalja. TravelSIM je prepejd GSM SIM kartica. Za razliku od vašeg lokalnog telefonskog operatera, TravelSIM je namenjen za upotrebu širom sveta u preko 190 zemalja. Pripejd znači da imate potpunu kontrolu nad troškovima, bez velikih računa koji vas čekaju u sandučiću kada se vratite.

TravelSIM ne zastareva. Ovo znači da nema troškove održavanja i u slučaju da koristite TravelSIM karticu samo jednom svake dve godine, sav vaš novac će još uvek biti na računu.

 

Uputstva